Ürün Detayı

Makine İmalatı

Ürün Kodu: RP

-Sessiz çalışarak çevreyi rahatsız etmez.  Boyutları küçüktür.  Çok katlı binaların ara katlarında bile kullanılabilir.

-Kesici zımbalar ve dişi kalıplar modüler olup biri diğerinin yerine kullanılabilmektedir. Yenisi ile değiştirilebilmektedir. Tambur üzerindeki bir sıra kesici zımba ve dişi kalıpların tamamı yedek olarak verilecektir.

-Rotary Punc Set-Up süresi aşağıda açıklandığı gibidir. Bir adet zımbanın sökme süresi 25 sn. ve takma Süresi 25 saniyedir. H:5 ve H:10 cm yükseklikteki standart ve ağır hizmet kanallar için Set-Up süresi yoktur. H:4 ve H:6 standart ve Ağır hizmet kanallar için bir alt genişlikten bir üst genişliğe Set-Up süresi 1*18 zımba sökme, 1*18 zımba takma süresidir. Yaklaşık 15 dakikadır. Sac yan ölçü ayarı 10 dk. ve pul sıyırıcı ayarı 15 dakikadır. Tüm ayarlar toplam 40 dk. alır.

-Zımba Sökme pensi ekstra olarak verilecektir.

-1500 mt uzunluğundaki bir ruloyu 1 saat içinde delmektedir. Kumanda ekranında makinanın ürettiği ürün metrajı kaydedilmekte ve görülmektedir.

-Kumanda ekranında Tamburlar arası sac sürme boşluğu ve Tamburlar arası açısal fark anında görülmektedir.

-Doğrultucu sürme hızı, Makas kesme hızı ve Delinen saçın yığılma mesafesi göz önüne alınarak, otomatik olarak artıp azalmaktadır. Yani Makine hızı artırıldıkça otomatik olarak saç boy kesme hızı da ona bağlı olarak artmakta ve azalmaktadır.

-Kalıp bileme Aparatı: Zamanla körelen zımbalar ve dişi kalıpların Makine üzerine takılan bir aparatla taşlanması için kullanılmaktadır. Erkek zımbalar 0,25 mm (normal aşınma) aralıklarla bilenmektedir. Zımbaların bilenebilme mesafesi 4 milimetredir. Bu; erkek ve dişilerinizi 16 kez bileyebileceğiniz anlamına gelmektedir.

-Şirketimiz makine imalatı çalışmalarını, metal kablo tavası komple üretim tesisleri kurmak üzerinde yoğunlaştırmıştır.

-Hedefimiz olan en az zaman ve enerji maliyeti ile üretim yapmak üzere konsol üretim hattı, askı sistemleri üretim hattı v.b gibi üretim hatlarından oluşan makina imalatlarımız mevcuttur.

Benzer Ürünler